Velkommen - Om os - Forestillinger - Bag kulisserne - Arrangørsider - Links - Kontakt
PinPon for de 1½ - 4  årige
PinPon for de 3 - 8 årige
PinPon for de 3 - 8 årige
PinPon for de 4 - 9  årige
PinPon for de 3 -6 årige
PinPon for de 1½ - 4  årige
PinPon for de 3 - 8 årige
dreng og Maria fra min ven fra mars
Thomas og Milla
Hønen fanger en larve
"Der er kun sten her" tænker Maria, mens hun kigger sig om­kring i den gamle ruin. Så hører hun en stemme bag sig: "Vil du hjælpe mig med at lave et hus til min hund?" Maria vender sig om og ser en lille grøn dreng. I hånden har han en hund lavet af pap. "Vil du da lave et hus til en paphund" spørger Maria. "Ja", smiler den lille dreng, "så bliver den levende."

Sådan mødte Maria sin nye ven, dengang hun var på besøg hos sin bedstefar, som boede i en lille landsby i bjergene. Den lille grønne dreng lærte Maria at spille musik med en kæp, at danse med en slange og at få en sten til at fortælle historier - alt sammen bare ved at bruge sin fantasi. "For det er sådan, man leger", havde han fortalt hende.

De legede sammen hele dagen, men pludselig var han væk igen! Maria glemte helt at spørge om hans navn, og hun fik heller aldrig at vide, hvor han kom fra. Fra Kina var han ikke, for de er gule, og heller ikke fra Afrika, for de er sorte, så hun bestemte sig for at kalde den lille grønne dreng "Min ven fra Mars", for hvor ellers kommer de grønne fra?
Inspireret af en gammel fortælling fra Latinamerika.

Varighed ca. 45 min.

Min ven... fra Mars?

for de 4 - 9 årige