Velkommen - Om os - Forestillinger - Bag kulisserne - Arrangørsider - Links - Kontakt
pinpon for de 1½ - 4  årige
pinpon for de 3 - 8 årige
pinpon for de 3 - 8 årige
pinpon for de 4 - 9  årige
pinpon for de 3 -6 årige
pinpon for de 1½ - 4  årige
pinpon for de 3 - 8 årige

Alle dukker og kulisser bliver fremstillet fra bunden , og foruden de kunstneriske evner er der brug for mange praktiske færdigheder til de forskellige processer, der er involveret i fremstillingen.

I forestillingerne arbejdes udelukkende med dukker.
Dukkerne er sjove, groteske, bedrøvede, grimme og overraskende.

PinPons karakteristiske kulisser med de fantastiske farver er kunstværker i sig selv. De er fremstillede af forskellige stoftyper, som bliver farvet til formålet, og som får deres helt specielle strukturer med avancerede filte-teknikker. Påsyede stoffigurer og perler og pailletter i hundredevis er med til at fuldende billedet.

Inden forestillingen er på plads, skal der også optages og redigeres lydeffekter, som indgår i forestillingen. Det foregår i PinPons egen ministudie, hvor lydene mixes - og så skal der prøves på forestillingen igen, så tingene kan passe sammen - og skrives om - og prøves igen...

Dette var meget lille indblik i livet bag kulisserne - og så har vi slet ikke talt om alt det kedelige med regnskab og papirarbejde, som hører til enhver virksomhed, uanset hvor kunstnerisk den arbejder - og de mange kilometer på landevejene over hele landet for at kunne spille for dig...

...og det er det, det hele handler om - og det, der giver glæden ved at arbejde med teater. For forestillingen lever først for alvor, når den bliver spillet foran et levende og engageret publikum.

 

Gaze hænger til tørre
Grethe og Ida klipper får
Et kig i PinPons værksted
Vi klipper får og vasker og farver ulden til kulisser
Farvet gaze bliver også brugt til kulisser
detalje fra kulisser til Aladdin
Et kig ind i PinPons værksted